Forsbladska residencet

Jag älskar Bromma, och huset vi bor i. Men nu när syster inte bor hemma längre och hunden börjar bli lite äldre och stadsvan ser jag inte att något skulle kunna hindra oss från att flytta in till stan.
Mor och far satsar satsar nog på att flytta ännu längre ut, kanske mot Djurö el. liknande så jag har lagt i en extra växel för att locka dem till en ordentlig våning i stan iaf.
Men en sak förundrar mig:
Varför får man mer för pengarna i stan än i förorten? Det borde vara tvärtom?

Här är en lägenhet jag tror skulle var perfekt för oss.
6a på strandvägen, parkering i källaren 3 sovrum, ljus, rymlig men intim och rimlig pricetag :D

image830
image831
image832
image833
image834
image835
image836
image837
image838

Kanske det blir flytt till stan iaf? Skulle vara kul och otroligt skönt.
Men jag skulle vilja ha champagnefärgad heltäckningsmatta i mitt sovrum... ? :D

xoxo

Phone Went West - My Morning Jacket

Japp, det blev hemmadag idag  - men jag ska gå på studiebesök på observatoriet kl 13.
Så här innan skolan vill jag bjuda på en underbar låt som går one repeat hemma hos mig just nu. Tyvärr inte riktigt samma version då min också är en liveinspel.
Men ni fattar grejen.  Juste- ett tips är att absolut inte kolla på de långhåriga idioterna.

:D
Det tog ett tag innan jag fattade storheten i låten. Men nu är det ren kärlek

xoxo

News

Jag har ju lovat att bli mer personlig i min blogg, men problemet är att man aldrig vet vem som läser.
Men nu tar jag mod till mig och berättar något personligt.
Loverboy, min stora kärlek kramade mig idag. Helt frivilligt! Sjukt.
Jag hörde inte mycket av den följande konversationen och sluddrade bara svar.
Senare när en kompis ville kramas kände jag ett stort motstånd att förstöra den underbara tanken på att Loverboy var den senaste som rört mig.

Tänk om han ändå inte tycker att jag är en nobody? Nä, förresten, det är otänkbart.
Nästan bara elakt att han ens hälsar - det ger mig ju hopp.
Men han är så perfekt. Tänk om... nä. Tänk inte om. Det blir bara jobbigt.


Britney Spear - Radar favorit just nu!

xoxo

Lite bugettips eller?

Jag menar, det är inte lätt att se fräsch ut efter sena timmar med kompisarna eller långa nätter tillbringade över läxböcker. Dessutom kanske man vill lägga pengar på roligare saker än smink. Visst kan det vara en härlig kick att köpa ett lyxigt läppstift eller någon extra snygg mascara ibland - men inte jämt.
Smink är ju förövrigt väldigt jobbigt att behöva kladda på varje dag. Och jag är ingen natúrlig skönhet så jag vet hur man kan längta efter att bara slippa kladdet varje dag.

Men jag har några, ibland lite knäppa men ändå smarta trix man kan köra, kanske när man är härligt dagen-efter hängig eller när sminkväskan ekar tom, men man redan bränt studiebidraget.
image827
1. Otrivin - eller annan nässpray utan konserveringsmedel. Och just den här gången ska jag inte propagera för användandet av nässpray vid förkylning, utan vid den obehagliga åkomman rödsprängda ögon. Sprayen har precis samma aktiva ämnen som t.ex amerikanska Clear Eyes - fast billigare och tillåtet i Sverige.
Svider inte, och kan inte bevisas vara skadligt för ögonen. Ger fräscha ögonvitor och minskad trötthet och torrhet.
Pris: ca 50 kr


image828
2. Concealer - Inte bara till den vanliga användningen som heltäckande komplement till foundation utan också som både ögonskuggebas, läppstiftsbas och utblandad med lite hudlotion/highlighter så har man en tunn och halvtäckande foundation. Själva concealern behöver inte vara något fancy märke, men om du ska använda den som foundation ska du blanda med en bra kräm som passar din hudtyp.
Pris : från 95kr och uppåt skulle jag säga.

3. Läppstift - välg en rätt neural ton, inte för röd och inte för rosa men matt och täckande. Gärna med lite brunt och persika i. Det kan användas precis som det är, och göra ett väldigt naturligt ansikte färdigt för fest, men också som cremerouge blandat med hudkräm. Går in i huden fint, och återfuktar samtidigt så att kinderna ser naturligt rosiga ut.
Pris: från 55 kr




image829
4. Babypuder - borstas på som ett löspuder och gör ansiktet matt och fint utan att torka ut eller täppa till porerna. Helt utan färg och kan därför användas hela året runt vare sig du är brun eller blek. Babypuder funkar också utmärkt som torrschampo. Bara borsta på i benan med en vanlig stor puderborste och spraya lite volymprodukt i.
Till fett hår kan man också pröva majsstärkelse. Gör likadant med det som med pudret.
Pris : 30 kr



5. Hårspray. Jag har själv inte testat det här, och är lite skeptisk. Men många säger att en vanlig hårspray funkar bra som spraydeo. Då syftar de nog på sprayer med alkohol i. Men sen vet jag en sak som är grym. Ni vet såna där "spraystrumpbyxor"? Helt onödigt! Funkar precis lika bra med en alkoholfri hårspray i tunt lager. Men se till att smörja med ett rätt fet kräm innan.
pris: 100kr.


xoxo

And what to do?

image825

Jag rensade ju ur min gardero och nu ekar den sorgligt tom. Men den ska fyllas med härliga klassiker och utspejsade modeplagg snart snart snaart. Det kommer matcha Ipod Touchen jag ska få ;)
Skulle gärna vart lite preppy imorgon. Synd att jag inte äger ngn club blazer.

Blazer: Club Monaco
Diadem: Burberry
Skjorta: A&F
Kjol: 3.I Phillip Lim
Strumpbyxor: Urban outfitters


xoxo

it's a trick question

image824
M. går igenom något väldigt jobbigt just nu, och jag som vän vill ju gärna säga bra saker och trösta. Men jag är inge bra på det - särskilt inte med honom för jag känner mig bara som ett korkat barn. Så efter telefonsamtalet idag (som trots hans smärre krissituation bara handlade om mig) kände jag mig som en usel vän. Jag hade bara en enda gång tafatt frågat hur det var med honom - och när han undvek att svara direkt på frågan lät jag det vara.
Men tydligen var det vad han behövde. Kanske behövs inte seriösa samtal jämt, kanske det räcker med någon som är glad och får en att tänka på annat en liten stund, och som man vet tycker om en.
Blev iallafall väldigt rörd av hans sms 5 min efter vi hade lagt på.

xoxo


ska vi...?

image823






Ponera att det är fredag imorgon. Ponera att vi laddar upp hela skoldagen, fullt i kylen, bra musik i spelaren och
snygga pojkar.

xoxo





















är jag den pyssliga typen?

Har sett så mycket fint på sista tiden - klänningar, hårband och smycken. Jag får verkligen lust att börja sy och göra lite grejer själv.
Mitt första offer ska nog vara att pimpa ett vanligt diadem.
Kanske köpa ett vanligt svart och fina pärlor och stenar och band på pärlshopen?

xoxo


on your account


Näpp, hann inte med frukost i morse heller. Det blev alldeles för stressigt, och eftersom vår skola ligger lite avsides kunde jag inte steppa in och köpa mig något på vägen heller. Men imorgon satsar jag på lyxfrulle och sovmorgon. :D



Sitter i skolans datorsal och undrar varför en skola som Kungsholmen inte har grymma datorer, trådlösa musar och tangentbord och platta skärmar, men framför allt varför de inte har investerat i windows vista. Visst är det bra att skolan ens har en öppen datorsal, men jag menar - jag sitter här framför en stenåldersbumlingfrån början av 90-talet och får trycka så hårt på tangenterna när jag skriver att mina fingrar har domnat.

Så jag hann inte med musikteorin idag alltså - men jag ska gå på alla andra teorilektioner framöver så jag intalar mig att det är "no harm done".
Sen hade vi engelska då vi bara tittade på en svartvit Oliver Twist....inte det roligaste nej.
Nu har vi egentligen matte, och sen slutar vi kl. 12 men eftersom jag inte gjort läxan som gick ut på natt måla ett visst mönster på glasspinnar, så känns det onödigt att vara där.

Efter skolan går jag och Clara nog lite på stan, sen är det yogaträning hemma hos Sannan, och sen hem och träna min hund inför kursen imorgon. xoxo

A BFF can make you go WTF

Jag känner mig riktigt glad - med undantag för en sak.
Jag har ingen bra jacka för det här vädret och årstiden, eftersom jag hade räknat med att kunna ha min systers svarta ullkappa, men den försvann till Linköping ngn gång efter jul. Så nu är jag i jakttagen efter en ny finfin kappa att fira in våren i 5-gradigt väder med. :D

Här har jag iaf hittat några fina från yesstyle.com
 som tyvärr inte skickar till Sverige - men inspiration får jag iallafall.
image817image818
image819image820
image821image822

xoxo


G-L-A-M



Imorgon är det skola igen. Jag kan inte med ord beskriva hur gärna
jag skulle vilja vakna upp imorgon runt 9 tiden i mitt townhouse på östermalm,
 gå ner till gymmet runt hörnet och köra en timma på cardion och vid 12-tiden möta upp vännerna på EH, där vi
  avnjuter chailattes och bakverk utbredda i de bekväma sofforna med någons laptop i knäet och skratta åt bloggar och bilder. Dra vidare på en riktig shoppingrunda och spendera, åka hem byta om och fixa håret och sen bli upphämtad av mina finaste grabbar och flickor i en taxi som tar oss till en mysig restaurang.
Efter timmar av skratt, delish food och otaliga glas vin drar vi lätt glada i hågen vidare till favoritklubben ett stenkast bort där champagnen flödar och vi festar till långt in på natten. Nästa morgon vaknar jag av doften av nygräddade våfflor och jordgubbar mellan bästisens Ralph Lauren-lakan. Förmiddagen spenderar vi sen genom att rehabilitera oss på Sturebadet - innan vi kör en retake på gårdagen.

Vad säger ni, någon som är med mig imorgon?

that's a secret I'll never tell

Japp, igårkväll åkte jag och Sannan och träffade Clara och Madde, i Dannes lägenhet. Blev lite ölchill och mycket skratt, jättemysigt faktiskt.
Sen åkte vi in för att mot alla odds ta oss in på Vanilla - men Danne ville att Madde skulle komma hem så vi avstyrde planerna. Jag och Sanna åkte hem till henne - och fick promenera från Brommaplan till Nockeby, men men varför inte.
Jag glömde min mobil hemma hos Danne dock - men eftersom Clara kommer hit för att göra vår labrapport så får jag den idag ändå. Jippie!

Så, planer för idag då? Jo, det blir hundkurs kl 2, sen träning och efter middagen lär Clara dyka upp ganska snart.
Blir en skön dag idag, men hundträningen är så f*cking jobbig. Dö dö dö!

Åh, jag längtar tills man kan börja ha ballerinaskor och kjol och vårkappa!
Men det är härligt att man har lite tid innan beach 08 iaf :D

xoxo

public bullet

Vilken underbar dag!
Vaknade upp vid 10 tiden, käkade en banan-choklad smoothie.
Efter någon timma vid TV'n tog jag ut handtlarna och körde ett ordentligt styrkepass.
Är absolut slut i hela kroppen men det känns bra.
Tog en skön dusch och gjorde lunch, så nu sitter jag och äter havregrynsgröt och ett jättegott dessertpäron, medan jag ser på GG.

Ännu en favorit spotted i senaste GG-avsnittet. Baronväskan som jag bloggat om flera ggr förut syns på Chuck.
Den är ju så sjukt snygg!
image812
Barbour Classic Tartan Tarras Bag
image814
xoxo

Net a porter - nytt!

Åh det är inte nådigt nu när jag är så exeptionellt fattig att de har fått in så mycket snyggt

1.Armband från Celestina
2. Klänning från Michael KorsPebble brocade dress large viewBente Uno ebony cuff  large view




















3. Regnjacka från Burberry
4. Bananaflats från Miu Miu

Metallic banana flats large viewAcaster cropped trench large view



















xoxo

I'm the American dream

Hej vänner!
Kom precis hem ifrån Sannan.  Har spenderat kvällen hos henne efter att ha bakat en mest exellent sockerkaka med lime åt min mamma.

Idag hade vi vanliga naturlektioner och annat tråk, men efter skolan så åkte jag och mötte upp Jennifer vid Skanstull och vi gick och simmade. Var sjukt skönt, trevligt och kul! Världens bästa vana - precis som yogan!
Men efteråt måste jag erkänna att jag var riktigt trött.
Så som sagt, kom hem, vilade och gick till Sannan.

Imorgon ska jag rensa garderoben och slänga ALLT jag inte kan tänka mig att använda dagligen.

PUSS

Gossip Girl

Hejhej! Skolan gick väl bra idag - jag kom i tid till tyskan för typ första gången EVER. Känns finemang.
Efter skolan var det yoga med Sannan och jag tycker redan att det gick bättre än förra gången - fast jag svettades mer den här gången. Konstigt det där :D
Imorgon blir en rätt lugn dag i skolan, kort och sen ska jag träffa Jennifer kl kvart i tre vid centralen. Vi ska ju börja med vår nya vana - simma varje fredageftermiddag :D
Innan jag träffar henne ska jag nog kolla på en ny bikini.
Usch, jag som är så blekfet och otränad. Men men, det är ju faktiskt delvis därför vi simmar - för att bli mindre feta!


Är som sagt helt besatt av GG, och har precis hittat 13avsnittet så jag ska ha en ordentlig myskväll ikväll och bara kolla på det och dricka Cola.
Sen jag såg avsnitt 9 har jag tänkt att jag vill ha en liknande klänning som Blair byter om till.
Hennes mamma beskriver den som "enchanting" och jag skulle verkligen hålla med.
Nu har jag iaf hittat en bild på den, men vet fortfarande inte varifrån den kommer.
Skulle gissa typ Browns - men vad vet jag :D

image810
image811
Dålig bild på Blair, men visst ser ni att det är samma klänning?
Jag måste få tag på den. Blir galen :D

xoxo


Vänner!



Jag MÅSTE ha en väggdekor. Jag måste verkligen ha det.
Helst vill jag ha en hel fondvägg med verkligetsmotiv. Så jävla coolt.
OM jag hade en sån skulle jag nästan överväga att ta outfit bilder bara för att de skulle äga balle att ha den bakgrunden!

image804
image805
image806
image807
image808image809


To prisoner, to freedom


image803

"I thought playing that loving game
Would never be simple again
But you're staying overnight
So maybe I'm doing something right
You can feel it in the trees
I feel it by degrees
Feel fresh and new
I'm getting myself in love with you"

These streets

Någon annan än jag som längtar till sommaren?
image802


"Coming to me on this wind and rain beach
An I starts to singing your name
The feeling I got is that pure white spot
That's above all this pleasure and pain.

Baby, pour me
Now I'm shattered into pieces
And every piece longs for love
And I offer our bed within dream songs a spatchel and
Only this can save me
Only this can be me

Sing around him
Time to hound him
Sing along
If you don't know the words hum
Singing praise be
Now you've found me
Singing now that I don't have to worry"

Nizlopi - Sing around it

xoxo

Veckoslut

NU var helgen slut. Underbara underbara heg. image801
Imorgon bär det av till skolan igen och jag gruvar mig ännu mer än vanligt.
Jag gillarn faktsikt inte skolan.. på riktigt.

I helgen har jag iaf haft jättemysigt.
Fredagen avslutades med TV-kväll tillsammans med Sannan och Clara, som sedan sov över här.
Kändes bra att jag och Sannan fortfarande får plats i min säng! HAHA
Sen på lördagen var jag hos Jennifer på världens mysigaste middag och fick ett jättefint armband hon köpt i Mexico. Får lägga upp bild snart.
Sen blev det myskväll även på lördagen.
Söndagen spenderades tillsammans med Lipton på hundträning. Han har blivit så duktig! <3


Glöm inte att läsa intevjun med mig på kaessi.blogspot.com

xoxo

Om ni någon gång skulle undra...

...någonting om mig så kan ni läsa igenom det här.

Namn: Alva Karolina Forsblad
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Jättebra, men jag borde sova
Favoritgodis: Laktis i alla former
Är det nåt du absolut inte äter: Jag äter inte kalvbräss för det smakar skit, hm.. persilja för att jag är allergisk.
Kläder just nu: Natlinne
Musik just nu: Nizlopi
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hm, jag vet inte epok, men 70talet hade passat mig bra :)
Sommarplaner: Sthlmveckan, båstad, rida, sannas land (om de hyr ngt :P) m.m.
Är du bra på matte: Det skulle jag inte påstå
Saft eller alkohol: SAFT! Skojar du eller? solklart! Bob Mixx
Längd: 162
Hur många kuddar sover du med: 3 st
Favoritväder: Svensk visby-sommar
Spelar du nåt instrument: Ja, piano. Och jag har en klar talang på trumpet
Morgon- eller nattmänniska: NATT!
Sparare eller slösare: Slösare
Vem är viktigast för dig: Familjen, Lipton, Sanna och Mormor
Bästa film: Bourne-filmerna, Hunted, superbad, Sagan om ändringen hahah
Tror på liv på andra planeter: ja
Har du några homosexuella vänner: Inte i min närmsta vänkrets men mjo
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, men jag förstår inte varför man ska ha det så.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Helst ett, om annars 3
Bio eller promenad: Promenad! Ja hatar bio
Är du kittlig: Ja
Snarkar du? Bara när jag glömt nässpray
Stjärntecken? Våg
Rädd för insekter? Spindlar, harkrankar, myggor och diverse faliga insekter.
Äckligaste insekten: Spindlar, på samma plats som harkrankar
Största svaghet: Min ovilja att tro gott om människor, och min missundsamhet
Det här är jag bra på: Att gömma vad jag tycker egentligen, om det behövs för att inte såra ngn
Bästa bok? H.P, såklart. Och Kate Canntrilogin om Rich
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Trolla eller vad man ska säga
Vad vill du jobba som? Ingen som helst aning.
Chips, morötter eller godis? Chips, men nu förtiden morötter
Pizza eller hamburgare? Pizza, oxfilé och Bea
Skriver du dagbok? Nej, den har ersatts av bloggen
Har du nån flickvän/pojkvän? Nej det kan man inte kalla det
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Kanske, jag har velat ha en tatuering "brevid" ryggraden på ena sidan. Vi får se om det blir av
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Lagom mysstökigt
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja, men jag skulle trycka bort tanken.
Vad hänger på väggarna i ditt rum? Lite tavlor, lite foton m.m
 Hur är din drömtjej/kille? Som...hm, vi kan kalla honom Mr. T
Hur många syskon har du? En äldre syster
Vad är du mest rädd för? Att bli sjuk på ålderns höst
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? Nästan alltid men aldrig innan jag smakat av först.
Gillar du och sjunga? Älskar
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Natur/ Kör på Kungsholmsens gymnasium.
Jag kom inte på ngt bättre
Anser du att du är stark? Psykiskt men kanske inte fysiskt
Brukar du sola? GÄRNA! Älskar att sola, särskilt solarium.
Vad gör du om du får hicka? Absolut får panik. jag får hicka asaofta
Har du komplex och för vad? Mycket men det ska vi väl inte haka upp oss på ?
Röker du? Nej, absolut inte
Snusar du? Nej, verkligen inte
Använder du knark? Vad definierar vi som "använder" och "knark"
Kaffe, te eller inget? Thé, helst chaí eller grönt minthe

xoxo

Promenad och frukostkorv


Okej, jag kan inte riktigt än kalla mig en duktig flicka - jag skolkade nämligen från kemin idag.
Men det är iof den enda lektion jag kommer skippa för resten av den här terminen ( kära skolkamrater, hjälp mig med detta) och förövrigt behöver jag min skönhetssömn.

Dagen i övrigt var jättebra. Vi hade ju huuur lång lunchrast som helst och jag hann göra min engelskläxa.
Efter skolan så mötte jag upp Sanna vid fridhemsplan och vi gick hem. Det tog över 2 timmar fasten vi gick i rask takt och jag ska erkänna att jag är rejält trött i benen - kanske bidrar gårdagens powerwalk till den möra känslan.
Men det var jättemysigt och kul (förutom att båda fick skavsår av sina billiga dinsko-skor.)
Så nu har vi 2 st. rutiner.
1.Gå hem från skolan varje måndag
2.Yogakväll på torsdagar

Känns helt super faktiskt. Det enda jag borde göra nu är plugga mer och gå och sola lite mer regelbundet igen.
Hm, familjen ska äta frukostkorv, kokt potatis och pepparrotssås, men de är en av de rätter jag vägrar äta.
Så jag ska göra något eget, ska bli kul för det är inte ofta de släpper mig lös i köket.

Nu ska jag sätta mig och kolla lite tv innan middagen, för efter är det bara kemiplugg som gäller- hela kvällen.
Men jag ska försöka sova tidigt, kanske vid 9 halv 10?

xoxo

Hunden är kändisens bästa vän

Kanske finns det en viss koppling mellan kändisskap och hundinnehav? Kanske är det skönt i en värld byggd på lögner och rykten ha någon som älskar dig villkorslöst, som hundar gör.




xoxo

Utomlands nästa


Healthy Lifestyle,Wellbeing,Lifestyles,Suntan Lotion,Moisturizer,Bikini,Hat,Beach Towel,Men,Applying,Beach,Beautiful,Beauty,Blue,Coastline,Females,Idyllic,Vacations,Tourist Resort,Leisure Activity,Relaxation,Sea,Protection,Sand,Sensuality,Serene People,Tranquil Scene,Human Skin,Beauty Treatment,Sky,Summer,Sunlight,Sunbathing,Tourist,Travel,Tropical Climate,Water,Women,Male,Orange,The Human Body,Tan
Jag har en sån himla lust att åka utomlands. Med vänner, helst franska rivieran, eller kanske maldiverna.
Inte till något sånt där partyhål på Mallorca, det kan man göra andra gånger.
Men till något skönt ställe där man kan sola och vila upp sig, ligga på stranden och steka hela dagen och den tillbringa kvällarna på mysiga uterestauranger med rosa drinkar för att sen gå och lägga sig i sin strandbungalo där bara insektsnät avskiljer en från havet och stranden. Låter det skönt? Jo det tycker jag med.

En sak jag stört mig på ett tag är resereklamerna. De tilltalar mig inte alls.
De handlar bara om Bamseklubben, gratis glass till barnen och enorma hotellkomplex där allting finns inom räckhåll för den stressade barnfamiljen.

Dessutom är bilderna bara på pooler och medelålders män som sitter i skuggan av ett parasoll och läser.
Det är verkligen inte så jag tänker mig semester.
Nej, jag vill ha det som på bilden. Precis så!

xoxo

Hur mycket är jag värd?

Hm, kör en liten lista såhär innan kemipluggandet börjar. image785

NATURLIG HÅRFÄRG ?
[ ] Rödhårig - 700 kr
[ ] Annan - 700 kr
[x] Brunhårig - 200 kr
[ ] Blond - 500 kr
[ ] Svart - 100 kr
[ ] Flintskallig - 50 kr


ÖGONFÄRG ?
[ ] Blå - 1000 kr
[x] Grön - 700 kr
[ ] Grå - 500 kr
[ ] Brun - 200 kr
[ ] Annan - 100 kr


LÄNGD ?

[ ] Över 2 meter - 2000 kr
[x] 160-200 cm - 1700 kr
[ ] 160-140 cm - 1500 kr
[ ] 140-120 cm - 700 kr
[ ] 120-100 cm - 400 kr
[ ] Under 1 meter - 200 kr


ÅLDER ?

[ ] 41-60 - 1200 kr
[ ] 31-40 - 1000 kr
[ ] 26-30 - 700 kr
[ ] 21-25 - 500 kr
[] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr


ÄR DU ?

[ ] Tvilling eller mer - 3000 kr
[] Förstfödd - 3000 kr
[ ] Enda barnet - 2000 kr
[] Mellanbarn - 1000 kr
[ ] Tredje barnet - 1000 kr
[x] Andra eller sista barnet - 0 kr


DRICKER DU ALKOHOL ?
[ ] Nej - 4000 kr
[ ] Sällan - 3000 kr
[ ] Bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[ ] Ibland - 2000 kr
[x] Bara på helger - 3000 kr
[ ] Alla andra dagar - 500 kr
[ ] En gång om dagen - 100 kr
[ ] Flaskan är mitt liv - 0 kr


HUR BRA SYN HAR DU ?

[ ] Har glasögon men använder dem inte - 2000 kr
[x] Inga synfel - 1000 kr
[ ] Glasögon - 500 kr
[ ] Kontaktlinser - 200 kr
[ ] Opererat - 100 kr
[ ] Går inte att fixa - 50 kr


FÄRG PÅ BILEN? [ÄVEN FÖRÄLDRARNAS BIL]

[ ] Rosa - 20000 kr
[ ] Mörkbrun - 8000 kr
[x ] Guld - 7000 kr
[ ] Grå - 6000 kr
[ ] Blå - 5000 kr
[ ] Vit - 4500 kr
[] Svart - 4500 kr
[ ] Röd - 4000 kr 
[ ] Grön - 3500 kr
[x ] Silver - 3000 kr
[ ] Lila - 2500 kr
[ ] Gul - 1000 kr
[ ] Orange - 1000 kr
[ ] Rostig - 150 kr
[ ] Ingen bil - 0 kr


SKOSTORLEK ?

[ ] 45-52 - 3000 kr
[ ] 43-45 - 2500 kr
[ ] 41-43 - 2000 kr
[ ] 38-41 - 1000 kr
[x] 36-38 - 500 kr


FAVORITFÄRG ? [DU FÅR VÄLJA 4 OLIKA]

[] Röd - 6000 kr
[x] Vit - 4000 kr
[ ] Grön - 3500 kr
[ ] Orange - 3000 kr
[ x] Gul - 3000 kr
[] Lila - 2000 kr
[ x] Svart - 1000 kr
[] Rosa - 1000 kr
[ x] Brun - 500 kr
[ ] Annan - 500 kr
[ ] Blå - 450 kr


ANVÄNDE DU EN MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET ?
[ ] Ja - 5000 kr
[ ] Nej, räknade i huvudet - 10.000 kr
[x] Penna och papper - 20.000 kr
[ ] Bad någon om hjälp - 1000 kr


Jävla cptest. Som att jag inte skulle vara värd mer än 45.700kr.
Äsch då..
xoxo


A Woman's Right To Shoes


image784
I SATC-avsnittet med samma namn som min rubrik tar de upp två av mina absoluta favoritorättvisor i världen.
1. Det är accepterat att barn smutsar ner, skriker, kräks och snorar överallt - även på de mest exklusiva resauranger och konserter i Stockholm - och du blir mördad om du säger till dem.

2.  När firar man singlar? ALDRIG! Det är bara gifta människor som får presenter och gratulationer.
Tänk på det : bröllopsgåvor, brons, silver och guldbröllop - bröllopsdagar, babyshowers m.m men när firar man en singeldag t.ex 20 år som singel är fanimej en prestation värd att fira.
Nej, vå är så dömande om människors val i livet.
Kanske jag väljer bort män och barn - kanske inte. Det ska inte spela någon roll.
Jag ska ha singeldagar, singelshowers och hell mycket more. :D


xoxo

underage drinking


Rolig sak hände precis. Jag har nämligen bestämt mig för att inte dricka kalorier- det betyder att jag endast får dricka vatten och enstaka light cola.
Så för att spica upp det lite, eftersom kranvatten kan kännas tråkigt, så hållde jag upp iskallt vatten i ett väl tilltaget martiniglas och garnerade med citronskal och oliv.

 


Mina föräldrar går förbi mig i salen där jag sitter och läser i soffan. Jag sippar på min"drink" och de får absolut krupp! Haha, ni skulle sett dem.
"Är det där ALKOHOL?!" nästan skrek min stackars mor.
Haha, jag bad henne smaka och hon kännde vattnet.

De måste ju tro att jag är galen :D

xoxo

En kväll med Kassi

Japp , efter middagen åkte jag (observera att jag fick skjuts av fader) till Sannapannapingpong och vi kollade lite på E! som vanligt. Hehe, diskuterade eventuella förändringar vi kommer behöva göra i framtiden. :D
Supermysigt att bara komma hemifrån ett kort tag när man har suttit inne hela dagen.

Imorgon blir en tuff dag med mycket kemiplugg som helt försummat under veckan. Men jag ska erkänna att jag skiter fullständigt i hur det går med kemin. Det är ändå ett ämne jag anser man inte ska lära ut på gymnasiet såå.. :)
Efter allt pluggandet ska jag och Sanna bowla! Det måste vara flera år sedan jag gjorde det sist och har saknat det asmycket, det är typ världens bästa sätt att umgås.
Längtar till imorgon kväll men vill vill vill inte plugga kemi.
Jaja, det är bara att ta i tu med det.

Nu ska jag nog kolla lite Gossip Girl. Om någon har avsnitt 8 - call me!

xoxo

PS. Den rutiga sjalen i förra inlägget kommer från UrbanOutfitters.com

whisper

Nä- det är faktiskt inte sant. Man klarar sig bra utan. Men ibland bara måste man citera Brittan :D
Men någonting som är nästan ännu roligare än kläder är killkläder! JA!
Måste iof vara svårt att klä sig snyggt som kille utan att det blir safe och tråkigt.

Hm, så om du är kille och vet med dig att det här är vad du brukar ha på dig... call me :P



xoxo


Don't deny it



Jag kan inte längre förneka det, jag tycker att ALLA Dannys låtar är bra.
Fan, jag kommer aldrig mer bli respekterad bland mina "jag lyssnar på svår musik, det är texten som räknas"-vänner men det får jag ta.
Imorgon, för att visa mitt stöd + att jag inte lyckats ladda ner dem på Limewire, går jag och införskaffar skivan.
Tänk vilken hat-kärlek man kan ha till musik.
xoxo


Dog

Jag älskar att skämma bort Lipton, det är sant. Och ni ska veta hur de andra med hundar från kenneln skrattar åt oss när vi berättar att han sover i en egen människosäng med tempurmadrass har runt 20 koppel+halsband och 2 regntäcken 1 fleeceoverall 1 reflextäcke och en vinterjacka.
:D men det finns inget bättre än att han har det riktigt riktigt bra.

Det finns få märken som gör riktigt snygga högkvalitativa hundprodukter men mittfavoritmärke är Fablé.
Kolla på det mysiga jag hittat.
image745



MUMS!
xoxo


när alla vänner bloggar

Nu för tiden verkar alla ha en blogg. Jag kan dagligen hålla reda på mina närmsta vänner genom att läsa deras bloggar, och de kan läsa min. Ofta har vi inte ens så mycket att säga varandra efter helgen, eftersom allt redan stått i respektives blogg.

Börjar kännas extremt inklusivt ( haha, motsats mot exlusivt) med alla dessa amatörbloggar, samtidigt som jag aldrig skulle vilja sluta ha min. Bloggen blir ju en del av en själv, där man kan ventilera åsikter och känslor. Men vem ska läsa alla dessa miljoner bloggar som finns nu?

I jakten på makt har min vän Clara slutat kommentera på min blogg... undrar vad detta betyder.
:D

xoxo

scientologi och poshfrilla?

Jag tycker att det på sista tiden har snackats ganska mycket om vänskapen mellan TomKat och Beckhams, och många har ställt frågan om Tom försöker pracka på the Beckhams sin sientologismörja, vilket särskilt Posh har varit noga med att förneka.
Men ingen har ställt frågan hur vänskapen har inverkat på Tom eller Katie, eller hur?
Tycker att Katie ser mer och mer ut som sin vän- kolla klänningen, ta av 20 cm på den och den är en replica på ngt posh skulle ha. Och ingen kan förneka att frillan är slående lik.

Hm.. är detta verkligen en utveckling mot det bättre?
image744

xoxo

en PT på hemmaplan

image743

Hm, det kan kännas jäkligt motigt att kravla sig till gymmet när man har det så skönt hemma.
Egentligen vill man bara stanna hemma och lyssna på musik i Ipoden.
E! tipsade om en asbra sida som heter Itrain som sätter samman customized träningsprogram som du enkelt laddar ner i din Ipod - komplett med passande musik och ett peppande tränare som följer dina framsteg.

Det finns hur många olika kombinationer som helst på sidan och många är helt utan redskap anpassade för hemmabruk.
Jag är helt såld! :D


Jumparedovisning

Japp, ska snart till skolan för att ha min och Claras uppvärmning på jumpan.
Jag hatar såna saker- stå i centrum och visa ngt sånt där.
Det är inte alls min grej... men sen är det över och då kan man ta det lugnt.

Freestylemålade såna där vita tippar på naglarna ändå igår - och tyckte det blev helt skapligt.
Eller vad tycks?
image742

Nu är det skola! PUSS!

Onsdag 9 januari

Igårkväll gick jag och la mig kl 20.30 ungefär men försov mig ändå till klockan 9 i morse. Hur hänger det ihop?
Men nu är jag iaf fit for fight förutom att jag typ ansträngt käkmuskeln ( haha, varför då måntro? ;P ) så jag kan nästan inte äta fast föda.

Enda sen vi skaffade vår mixer har jag gjort massa olika smoothies. Helt underbart att bara slänga ner lite frukter, helst banan och hallon tillsammans med lättyoghurt och ha världens snabbaste, godaste och fövånande nyttiga måltid. Men på morgonen har jag haft svårt att frångå barndomens rostade macka och O'boy.
Men Gillian MacKeith löste mitt problem genom att visa en shake som smakar nästan exakt som O'boy, och mättar lika bra som en macka.

Recept:
½ banan
ca 1½ dl rismjölk
1msk cacaopulver


Åh, är absolut lyrisk. Okej, det är ju faktiskt inte det mest kalorisnåla man kan äta, men väldigt stor skillnad från det mesta som är så sött och chokladigt och mättande.
Plus att man kan ha i lite potatismjöl och ha bara ½dl rismjölk och låta stå över natten så har man...chokladpudding! Yes!

Haha, okej nogbloggat om det nu då.
Har otroligt mycket plugg, kemiprov på tisdag och typ 7 sidor matte + tyskaglosor till imorgon, men jag har 45min kvar vid datorn innan jag ska träna. Sen kan jag nog tvinga mig själv till att plugga lite. :D
Idag fick vi tillbaka 2 svenskaprov. Det ena var ett prov på litteraturen under upplysningstiden och jag fick ett VG. Kändes faktiskt helt ok för jag tyckte att provet var assvårt och fick jätte ont om tid.
Det andra var ett förberedande nationellt uppsatsprov och det fick jag MVG på.
Tack gode gud att det iaf går bra i ngt ämne! :D

Nu ska jag kolla lite klockor och väskor ;P behöver nytt nytt nytt, särskilt till i sommar.
PUSS!


Första skoldagen

Japp, efter en härlig natt fylld av sömn (nej, inte alls, jag sov 1 ½ timma) så gick jag upp och gjorde iordning mig - motvilligt men ändå.
Jag blev avkickad från bussen för att chauffören inte hade tid att vänta medan jag letade upp min remsa.
Sen blev det stopp i tunnelbanan som försenade mig ytterligare.
Känns som om jag hade turen på min sida idag? Nä, trodde väl inte det!

Skoldagen var faktiskt mycket mindre jobbig än jag hade trott. Inte egentligen för att lektionerna inte var jobbiga utan för jag insåg hur många människor jag hade saknat och hur glad man blir av att gå och hälsa på alla i korridorerna.
Det är klyschigt men väldigt sant att ett "hej" göra hela skillnaden mellan en bra och en dålig dag.

Jag och Clara hade väldigt roligt idag tycker jag, pratade en massa och smidde planer. Lite smekmånad så här i början av skolstarten när man inte hunnit irritera sig på varandra =)

Jag köpte ett sånt där vanligt fransk manikyr-set från Mavala på vägen hem och mina naglar är sååå mycket fräschare än på länge. Kändes underbart att stryka på lager efter lager av glänsande topcoat, men jag målade inga vita toppar eftersom mina naglar är alldeles för korta ännu. Men jag sparar, oh jag sparar.
image741

PUSS





Dagens...

image816Do:
image737
Var tvillingar, bär extravagata klänningar, päls och ha klanerfria likadana blonda frisyerer.
Gör som systrarna Rosberg helt enkelt, var snyggast på festen.

Don't:
image738
Larva dig inte - och ha inte oformliga vita genomskinliga t-shirts.

Look-a-like
image739image740
Jag måste tyvärr säga att jag ser vissa likheter mellan flickebarnet till vänster och "My name is Earl"-trailertrash Joy Darville.

Bilder från Stureplan.se

PUSS!


I got it from my mama

Jag tror iof inte att min mamma skulle känna sig smickrad om jag sa så... haha
Victoria Secret Fashion Show är ju en av årets stora TV-händelser och jag satt som klistrad.
Efteråt fick jag ångest över pizzan vi åt till middag :P haha


PUSS!

Boy don't smoke

Jag inser först nu hur mycket min blogg har lämnats åt förfall hela det här året.
Jag skriver sällan, och när jag gör det är det bittra kommentarer om mitt händelselösa liv.
Designen är urusel och amatörmässig då jag inte orkar frångå blogg.se's mallar allt för mycket, det tar ju sån tid.

Men det är ganska så kul ändå- jag har bloggen för att jag gillar att ha en helt egen sida som jag kontrollerar 100% och som domineras av mig :)

Förövrigt så ska jag nog träffa Clara imorgon, ska bli hur mysigt som helst, vi har inte setts på evigheter!
Hoppas att hon pallar Espresso House - jag har haft cravings hela julen efter en chai latte därifrån.

Hm, så vad har jag mer och berätta?
Nej jag vet inte, lite nyheter från Sanna berättade att den här snyggingen Chuck Bass - eller Ed Westwick som han egentligen heter spelar i det brittiska asbra bandet The Filthy Youth.


Hon gjorde mig dessutom uppmärksam på den här sidan. Jag tror inte jag sett något vackrare någonsin :D

NU tror jag att jag ska sätta mig och kolla igenom alla 12 Gossip Girl avsnitten igen.
PUSS

Utställningsdags

Är på utställningen nu, och ångrar genast att jag glömde stolar att sitta på. Kommer nog få stå här som ett fån i några timma. På tal om timmar så sov jag inga i natt. Jag hade glömt nässpray hemma, och satt vaken hela natten igenom. Men nu ska jag nog skämmas lite mer över att jag ingenting kan. PUSS

Korglutning

Sitter på tåget just nu. Har rätt tråkigt och så, är hungrig. Tåget har gått sönder så att vagnarna gungar jättemycket extra. Men men, mamma och jag kommer inte asbra överens, kanske för att jag är sur på henne för det där med ipoden. Snart ska jag kolla vad de har i bistron... Troligtvis bara bajs. PUSS

3 januari

Nu sker avfärd om ca en halvtimme och jag är så trött att jag tror jag kommer svimma.
Jag satt uppe till 3 och kollade på Gossip Girl och Sex and the City - och precis när jag gått och lagt mig så ringer Max och håller mig vaken ytterligare en timme. Jag kan inte säga att jag fick mycket sömn i natt alltså.
Men man kan väl sova på tåget? :)

Min mamma vägrade förövrigt låna ut sin ipod nano till mig under resan - trots att hon fick den för två år sen och aldrig har använt den.
Hon blev assur för att jag frågade och mumlade ngt med "ska ha och ska ha"...

Jaja, hon kommer vara avundsjuk som bara den på min Touch.

Nu ska jag - iförd tunika och gummistövlar, ta mig ut i vinterrusket (SNÖ?! NU?!) för att åka till göteborg.
Vi hörs grabbar och tjejer.
PUSS

pan flute


2 januari - packning och film

Ja, idag har varit en skön och lugn dag efter alla festligheter runt nyår m.m
Anders och Lova åkte till stan ganska tidigt, medan jag stannade hemma med Lipton.
Mamma och jag satt framför min dator i typ 2 timmar och käkade lunch och kollade på gamla avsnitt av "Stjärnorna på Slottet" - Britt Ekland är så himla skön, fast kanske lite otrevligt bossig ibland.
image732
Efter en jättemysig middag med av min syster sk. "vanlig mat" (istället för all festmat vi pressat i oss under jul & nyår) och mycket datorsnack promenerade jag och Lova och hyrde filmen "Evan, almighty" som visade sig vara jätterolig. Jag måste säga att den var ännu bättre än föregångaren Bruce - kanske för att jag faktiskt inte är ngt fan av Jim
.image731
Men men iallafall: mitt i promenaden så drog jag lite i Liptons koppel - och halsbandet åkte nästan av! Jag fick absolut panik och högg tag i nackskinnet på honom för att han inte skulle kunna komma iväg. Sen fickaste jag halsbandet lite som hade åkt på sniskan och fick locka med honom hela vägen hem eftersom halsbandet inte var ngt att lita på!

Imorgon köper jag ett helstryp i älgskinn till byrackan!
Hm, och när vi ändå talar om imorgon så kan jag ju nämna att jag just nu håller på och packar till Göteborg imorgon. Ska åka ner tillsammans med mamma och en stor del av kenneln och ställa ut Lippepippe på en enorm utställning - är redan jättenervös!
Men förutom hela utställningsstressen ska det bli riktigt kul för jag älskar att resa - även om det bara är jättekort, plus att jag faktiskt aldrig varit i Götet.



Juste, min mp3 gick ju sönder för över en månad sen och nu har pappa gett mig fria tyglar att inhandla vilken Ipod jag än behagar och jag kan ju inte förneka att det rycker i fingrarna efter en Ipod Touch, men ska jag verkligen?
Jag menar - den är ju oövervinnelig med internet, mediauppspelning och allt möjligt, men kommer den vara ute lika snabbt som den kom?
image730
Hm, tål och tänkas på men jag tror faktiskt jag vill ha den - kan ju alltid köpa ngt litet plastigt för att ha musik i när man joggar.
Vi hörs imorgon - jag räknar nämligen med att Göteborg har internet. Kanske mycket begärt iof :P
Då ska ni få en inblick i hundmänniskornas förvirrade liv !
PUSS

RSS 2.0