pale under the blistering sky

image966

Tror att det kommer lösa sig ändå, kanske att jag inte somnar med en knut i magen inatt.
Tänk att jag låter en annan människa så totalt kontrollera min sinnesstämning, och att jag inte skulle vara hälften den jag är utan alla människor runtom mig.
Skulle någon vara det?
Jag är precis som ni andra, en sån som tar andra för givna. Så vem är jag att döma?
Först när jag står nära ett stup blir jag höjdrädd.

I'm colorblind, pull me out from inside.
coffee black and egg white.
I am ready.

because the summe's almost here

image965

Längtan efter de där lyckliga scenerna, skrattande vänner ur fokus på badklippor, solnedgången bäddar världen i gyllene ljus, kvällar som aldrig tar slut. Värmen sprider glädje men också nostalgi, eller är det melankoli?
Stävan efter den perfekta, flyktig och falsk.

Allt jag har är drömmen och efterklangen från något som aldrig varit.

Is everybody happy now, is everyone clear?
We can drive out to the dunes tonight, 'cause the summer's almost here.
I've been up all night, I might sleep all day.
Get your dreams just right, then let them slip away


Dagens...

Låt:

Ord: "älskling"
Dryck: Cola Zero- på burk (mycket viktig detalj)
Must-have:  Rea-bikinis från VS


Happening: Morden i midsummer med familj och kex
Kläder: Blåjeans och vit t-shirt
Bästa: Att laptopen nu är installerad på byrån med pall under. Känns väldigt media-disk aktigt :D
Värsta: Att det är måndag imorgon.
Hamburgare: Portia di Rossi, tillfrisknade från sin långtgående bulimi men verkar nu ramlat tillbaka i träsket, eller fettsugit sig under hakan därav det hungriga uttrycket.
Före:
image962
Efter:
image963image964

See ya!
xoxo

should it really me this hard to shoes?

Har mycket stora problem att välja vad jag ska köpa för heels till i sommar. Älskar ju gladiatorsandalerna, och versionen med klackar är inte dålig den heller.

La undan ett par på Din Sko förra veckan, men velade så mycket att jag aldrig köpte ut dem.
Igår var jag ju som sagt i k:fem och kollade runt och hittade ett par riktigt speciella med kilklack som var stört bekväma men ingenting man vill ha jämt utan mer som en rolig grej ibland

Ungefär så här såg de ut men de var från Depeche
Sen finns det ju alla olika options på asos och urban som gör mig galen.



Så vad ska jag ha för heels i sommar? Tips!

xoxo


she's always on my mind

Åh vilken toppenkväll det har varit! Dagen började med sovmorgon och sen shoppingrunda i splitternya k:fem med min mor. Efter det var det fika och senare drog det iväg till Madde. Vi, jag, Maddson och Clara hade jättetrevligt tacomiddag och jag förälskade mig i Maddes hund Mitzy .

Nu har jag precis kommit hem från min vän och enda bloggsupporter Sanna - och sitter nu med min nya laptop i knäet.
Lyssnar på Counting Crows skiva August and everything after som gått one repeat på Ipoden i snart två veckor - och håller fortfarande. Den förvånar mig ständigt med smarta textlösningar, finkänsliga arr och läskigt musikaliska melodier. Helt otroligt att jag för bara ett halvår sedan inte skulle ha erkännt dem som ett seriöst band och nu gråter jag blod över att biljetterna till deras konsert 16maj på Cirkus redan är slutsålda.
Så om ni vill sälja era så ring mig:  0737753398 :D

På tal om maj så händer två mycket trevliga - eller iaf spännande saker då. För det första kommer min kära syster hem (som jag av någon anledning är jättedåligt på att ringa) och för det andra ska jag på studentmottagning i min nya klänning från Asos som jag precis beställt.

xoxo

stay awake



Hej vänner!
Idag skrev det nationella svenskprovets uppsatsdel  - 5 timmar och sen ingen mer skola.
Kändes riktigt bra när jag lämnade in mitt, men man vet fortfarande aldrig för de rättar så konstigt (tycker jag).
Sen gick jag på stan och köpte ett fåtal tråkiga saker man måste ha, som makeup remover och sånt tråk och åkte hem. Väl hemma upptäckte jag att jag för första gången på säkert snart 2 år (sen vi skaffade Lipton) var ensam hemma så det blev bergsprängarhög musik och annat föräldrafritt beteende för mig tills jag upptäckte att vi inte hade ngn lightcola hemma.
Då bar det av till Abrahamsbergs turrekiosk och sen fick jag släpa hem 4 liter cola.... men någon motion ska jag väl ha.

Nu har vi iaf precis ätit middag och jag borde läsa läxor - men det fina vårvädret för mig att skita fullständigt i det och bara vilja sitta på verandan och njuta :)
Imorgon blir det dock morgonpromenad med sötnöten         
 L och sen jumpa...hoppas det inte är utejumpa för
det suger hästballe.
image939
NU:  smörja in hela stackars torra mig i body butter
 see ya'!

xoxo

älsklingarna mina

Jag vet! Bloggen har varit nere sjukt länge nu, med typ 1 enda inlägg på en månad, men det har kännts så fruktansvärt omotiverat att blogga - men jag lovar att långsamt gå tillbaka till mina gamla vanor.
Just nu gläds jag bara åt värmen och solen!

Igår såg jag Sanna Nielsen vid Birger Jarlspassagen
Peter Siepen cyklade förbi vid Gamla Stan i fredags.

Det var det skvallret  - nu ska jag se om det finns ngn vettig frukost i köket.
Troligtvis inte.

xoxo

Nu ni!

image938

Nu var det evigheter sen! Så länge sen att det känns dumt att dra igenom vad jag gjort under uppehållet.
Men för att hålla er någorlunda uppdaterade kan jag säga :
Fred innan jag försvann till Hamburg så träffade jag söta Jennifer och vi fikade och simmade.
Sen var det en lugn helg med packande och familjekvällar innan klassen drog iväg med Señor Svenssons buss 14 timmar till Hamburg.

För att göra en lång historia kort så var Hamburg en enda lång spårad åktur i Popexpressen till soundtracket av The Armed Man - men jag trivdes. Fast jag har nog aldrig varit gladare åt att vara hemma än nu.

Så nu är jag hemma och imorgon gör jag sista dagen på första veckan tillbaka i sverige och den härliga dagen avslutas med nationellt muntligt svenskprov

Så imorgon ger jag er full dagsrapport :)
Glädj er, frälsaren är tillbaka

xoxo

Mördarträning

FYYY! Jag har precis tvingat mig igenom träningsprogrammet från helvetet.
Det var så jobbigt att jag fick hota mig själv med stryk och köpförbud för att fortsätta...
Men nu är det över och hela kroppen känns som ett stort getingstick, bultar och ömmar.

Av någon anledning är ändå det här träningsprogrammet det enda jag någonsin tyckt om att utföra, och faktiskt kunnat tvinga mig själv till att göra. Hur hänger det ihop? Det har hög underhållningsfaktor trots att det ger en dödslängtan?

Idag var en rätt skön dag iallafall, men det kunde ha fått vara varmare.
Den som var uppmärksam kunde se:
1. Mig och Lipton på Olovslunds fotbollsplan, omkringirrandes, förvirrade över bristen på träningsmotivation efter gårdagens 5h långa utställningskurs.
2. Att gröna linjens plattform på fridhemsplan inte har en enda sketen papperskorg, så ensamt äppelskrutt blev övergivet på perrongen.

xoxo


Pouring rain

hej kära vänner. Första april är snart över och hittills har ingen skojat med mig. Känns skönt då jag avskyr att bli uppretad,skrämd eller lurad. Jag tänker också bespara er ett dåligt försök till aprilskämt. kan dock berätta att jag var med lille Lipton på utställning i skogås i helgem, inofficell men ändå. Vi gjorde sjukt bra ifrån oss båda två, och det slutade med att han blev sk. BIS 2a det står för "best in show 2a. Det blir man genom att först tävla i sin ras, och om man blir sk. BIR (bäst i ras) går man vidare och tävlar i gruppen (t.ex så tillhör Lipton grupp 3- terriers) där tävlar BIR från varje medverkamde ras mot varandra. den som vinner där blir BIG (bäst u gruppen) och ska tävla med BIG från de andra grupperna. I BIS-tävlingen finns 5 placeringar ( jag tror att det finns 10hundgrupper) så man kan bli etaa till fyra ellerkomma som reserv. I den tävlingen kom vi alltså tvåa, av från början ca 500 hundar. Varsågod för lektionen i humdutställningsvetenskap. Vi hörs imorgon. Puss xoxo

RSS 2.0