61350-2

61350-2


okej, jag måste nog erkänna Sännied, anledningen till varför jag inte har en enda bild på min blogg är...
att jag tycker det är krångligt att lägga upp dem. Ärligt nu. Übertekniska Alva har problem med uppladdning av bilder :) blir det bättre.

Känns som om jag tillbringade hela sommaren på ditt underbara landställe.
Kallt var det, regnade och vi badade i det iskalla vattnet och rodde ut till den där lilla ön.
Sen blev det storm och motorn på båten läckte ut bensin.
Känns som om jag borde ha spenderat hela sommaren där på ditt landställe, för det är ju den perioden av sommaren jag kommer ihåg... och såklart perioden då jag praktiskt taget levde hemma hos dig.

Jag tror jag ligger i riskzonen för att skriva ett sentimentalt, blödigt och alldeles för personligt blogginlägg här, men det skiter jag i.
Jag kan inte förklara hur mycket jag ser fram emot sommaren, och även jullovet nu när vi kommer vara lediga och kunna leka varje dag.

I sommar ska vi ha så jäkla kul, vi ska ta igen allting vi känner att vi har missat, och ta ut vår hämnd på världen! Men framförallt ska vi ju umgås med varandra, för vad hade sverigeresan varit utan oss? INGENTING!
Jag har så otroligt kul med dig, även när vi inte gör någonting... t.om ngt så tråkigt som att diska blir ju kul med dig. Plus att du förstår mig som ingen annan, även när jag bara klagar och tråkar mig.
Du är ju en kompis jag aldrig trodde jag skulle hitta, för vi gör ju inga stora scener, vi bråkar inte, vi håller inte på och skriker , skvallrar, fnittrar och har oss, vi är äkta.
Vi är ju grabbarna liksom..
äsch, hoppas bara du läser det här, för bara du fattar. Alla andra kommer bara tycka att det är sentimentalt och kanske lite vrickat.
Men det går ju inte riktigt att beskriva vänskap eller hur?
Det är så konstigt, du och jag har inte kännt varandra särskilt länge egentlgien och ändå vet du mer om mig än någon annan.. och ibland förstår du mig bättre än vad jag själv gör, och allt detta utan att jag behöver berätta särskilt mycket. Du bara fattar vad jag behöver, vad jag menar och vad jag känner utan massa krussiduller. :)

ja jag kommer ihåg vad jag lovade och vi har planer, STORA planer.
Jag älskar dig Sännied, vi ses på lovet ; )

jag är en pluggis

jag erkänner, jag har BARA ägnat mig åt det jag ska ikväll.
sådant som att plugga Kemi (dock har jag försummat musikteorin men men)
och varit på min pianolektion, och sådant nyttigt. Jag blir stolt över mig själv.

Imorgon har vi typ 3h kemiprov, engelskaredovisning och musikteoriprov.
Jag ser fram emot denna långsamma död.
Efter imorgon börjar mitt nya liv, ett roligt liv utan plugg och prov! YEAH


mvh /den snart bortgångne Alva Karolina Forsblad

RSS 2.0