supersize vs. superskinny

Ikväll är premiären för den nya serien från england.
Jag har som av en ren slump redan tittat igenom alla avsnitt för några dagar sen.
Tyvärr är den riktigt dålig då den inte tar upp några av de psykiska anledningarna man antingen under eller överäter och hur ett sk. friskt ätbeteende ska se ut, det enda de gör är tvingar i de smala onyttiga chips och rent ut sagt svälter de överviktiga. Jag blir ledsen när de aldrig vågar visa problemen människor har med anorexi, bulimi, ortorexi och EDNOS, fortfarande låtsas mediasverige att alla smala mår bra, och alla tjocka kommer må bra om de bara blir smala.

Nu ska jag iaf ta en trevlig dush efter middagen och sen pröva mig igenom de 3 nya klänningarna jag köpt :) och färga håret igen, mörkt och fint inför imorgon.
PUSS

we just can't lose

Sommarlov! Blir det bättre? Mjo lite kanske, det kunde ju få vara bra väder och det kunde få vara lättare att få tag på varandra :P men annars är det bra. Jag menar, när annars än på sommaren kan man ställa sig och baka muffins kl. 00.15 på natten.. vilket jag precis gjorde.
Tänkte att det kunde vara bra att ha lite choco-chip kladdkakemuffins hemma då min kusin och faster kommer på eftermiddagsfika imorgon, men när jag väl stod och bakade fick jag sån lust att göra massa olika så det fick bli äpple-kanel, hjorton +äkta vaniljstång, mandel + lime och en variant med valnötter och mörk choklad och en ljusare luftigare chokladmuffin med choco-chip av mjölkchoklad och hallon. Tror att det kommer bli en höjdare, får se om jag pallar men tänke kanske ta med mig några muffins till Max imorgon när jag ska åka direkt efter morgonpromenaden med Lipton (kl. 7 på morgonen) och väcka honom :P

Har hittat så sjukt mycket bra ny (dvs ny för mig, typ flera år gammal för andra) musik, få saker gör mig så glad.
Måste se till att leta upp Jennifer, på tal om musik alltså, min middag jag hade planerat blev ju inte av och nu var det evigheter sen vi hördes, pga dåliga jag som är asseg med sånt.
Jag saknar henne, särskilt när solen tittar fram för då tänker jag på lata dagar i sommarvärmen vi haft tillsammans.

Nej nu är det dag att sova, jag ska ju faktiskt upp om knappt 6 timmar. BYE!

overdrive

Jag är way too tired för blogg egentligen, men jag gillar ändå den duktiga känslan man får av att ha postat ett onödigt ointressant inlägg som ingen läser :)
Idag har jag ställt ut Lipton och träffat Clara, mkt trevligt.

RSS 2.0